O mne

KarolVyštudoval som v kúpeľnom meste Piešťany, kde som začal svoje pôsobenie vo francúzskej reštaurácii Legriffon.
 
Svoje skúsenosti a zručnosti som získal prácou v Hotel Thermia PALACE *****, kde som pracoval ako Sous Chef a neskôr aj v zážitkovej reštaurácii TOP Restaurant v Žiline. Od januára 2011 som pôsobil ako šéfkuchár v Penzióne Energetik ***, Demänovská dolina. V roku 2015 som bol nápomocný ako Executive chef pri otváraní pivovarskej reštaurácie Liptovär v Liptovskom Mikuláši a PONTE restaurant v Ružomberku. V súčasnosti sa venujem tvorbe reštauračných a hotelových konceptov a inovácií pre reštaurácie, ako aj študentom gastronomických škôl, ktorých formou odborných seminárov a tréningov pripravujem na rôzne na kulinárske súťaže.
 
Som absolventom rôznych gastronomických a kulinárskych kurzov – seminárov. Zúčastňujem sa rôznych gastronomických akcií, súťaží, výstav a veľtrhov, ako aj kulinárskych LIVE show.
 
Súťažné úspechy:
2012 – 4. miesto na prestížnej celosvetovej súťaží v Dubaji, The Emirates Culinary Guild
2012 – Strieborná medaila Danubius Gastro v Bratislave
2012 – Strieborná medaila Tatranský Kuchár Roka v Starom Smokovci
2012 – Finalista Primerba Cup, Česko-Slovenská súťaž o najlepšieho kuchára roka
2012 – Absolútny víťaz – zlatá medaila Žilinská gastronomická jeseň
2013 – Bronzová medaila Danubius Gastro v Bratislave
2013 – 11. miesto v kategórii dezert na prestížnej medzinárodnej súťaži Biser Mora, Supetar Chorvátsko
2013 – Bronzová medaila – Studená kuchyňa Salon Culinaire Mondial, Basel Švajčiarsko
2014 – Bronzová medaila vo finále Biser Mora culinary festival, Supetar Chorvátsko
2014 – Zlatá medaila Hlavné jedlo Hydina Biser Mora culinary festival, Supetar Chorvátsko
2014 – Strieborná medaila Hlavné jedlo vegetariánske Biser Mora culinary festival, Supetar Chorvátsko
2014 – Strieborná medaila Reštauračný dezert Biser Mora culinary festival, Supetar Chorvátsko
2014 – Bronzová medaila Thailand Ultimate CHEF Challenge kategória Lamb & Beef
2014 – Bronzová medaila Thailand Ultimate CHEF Challenge kategória Chicken & Duck
2014 – 4. miesto Thailand Ultimate CHEF Challenge kategória Seafood
2015 – finalista medzinárodnej súťaže IKKER v Chorvatsku-Makarkska Riviera
2015 – Strieborná medaila 3-chod. menu Balkan Culinary Competition -Bulharsko
2015 – Streiborná medaila 5-chod. menu vo dvojici Balkan Culinary Competition-Bulharsko