Archive: máj, 2013

SLOVAK FOOD FESTIVAL 2013

Posted by admin - 12. mája 2013 - Pozvanie

Karol Sklenár ako hosť pozvaný Tiborom Samaranským šéfkuchárom „Vinum Galéria Bozen -Vino Matyšák“ a jeho tímom kuchárov Vás pozývajú dňa 24. – 26. mája 2013 na Bratislavský hrad a najväčší piknik v meste … SLOVAK FOOD FESTIVAL 2013 … kde Vás uvítajú v gastro stane Vinum Galéria Bozen a pohladia vaše chuťové kanáliky rôznymi delikatesami a kvalitným vínom […]

viac info

KUCHÁRSKA ELITA – Diéta pre gurmána

Posted by admin - 12. mája 2013 - Novinky

Aj recepty Karola Sklenára pre knihu „KUCHÁRSKA ELITA – Diéta pre gurmána“. Recepty do novej knihy spoločne pridalo ďalších 15 členov Gourmet klubu, práve v predaji. Podrobnosti 16 elitných kuchárov 64 gurmánskych receptov Počet strán: 184 strán Väzba: pevná väzba Rozmer: 205×230 mm Jazyk: slovenský jazyk Rok vydania: 2013 Recepty 4 chodového menu, z ktorého […]

viac info

Jemný krém z francúzskej zelenej šošovice s wasabi a piskotom zo sladkých zemiakov

Posted by admin - 11. mája 2013 - Polievky

Foto zdroj: Luca Bisconti … pre knihu „Kuchárska elita – Správny Gurman je štíhly“ Suroviny Kalkulácia na 4 porcie Šošovicový krém 250 g zelená francúzska šošovica 500 ml slepačieho vývaru 80 g šalotky 80 g póru 60 g masla 1 g wasabi pasta Piškót zo sladkých zemiakov 3 vajcia 140 g  bataty zemiaky 100 g […]

viac info

Čučoriedkovo – čokoládový koláčik s bazalkou na jahodovej polievke s jogurtovým želé

Posted by admin - 11. mája 2013 - Dezerty

Foto zdroj: Luca Bisconti … pre knihu „Kuchárska elita – Správny Gurman je štíhly“ Suroviny Kalkulácia na 4 porcie Čokoládovo-čučoriedkový koláčik 120 g čučoriedok 6 vajec 80 g kryštálový cukor 90 g horkej čokolády 120 g hladkej múky 6 lístkov bazalky Jahodová polievka 160 g jahôd 150 ml rúžového vína 20 g vanilkového cukru 1 […]

viac info

Morčacie stehno s kožou plnené medvedím cesnakom so špenátovými šúľancami zo špaldovej múky a kuriatkovým ragú

Posted by admin - 11. mája 2013 - Hlavné jedlá

Foto zdroj: Luca Bisconti … pre knihu „Kuchárska elita – Správny Gurman je štíhly“ Suroviny Kalkulácia na 4 porcie 440 g dolné morčacie stehno 50 g medvedí cesnak 2ks vajcia 80 g toast 100 ml mlieka 15 g cesnak Soľ, korenie Špenátové šúľance 50 g čerstvého špenátu 150 g zemiakov 80 g špaldovej múky 80 […]

viac info

Pirohy z konopnej múky a mladého zeleného hrášku, plnené domácim zaúdeným tvarohom na omáčke z hlivy a baby karotkou

Posted by admin - 11. mája 2013 - Hlavné jedlá

Foto zdroj: Luca Bisconti … pre knihu „Kuchárska elita – Správny Gurman je štíhly“ Suroviny Kalkulácia na 4 porcie Pirohy 100 g konopnej múky 5 vajec 100 g hladnej múky 250 g mladého hrášku 1 lyžica Olivový olej 140 g zaúdeného tvarohu 10 g pažítky Omáčka z hlivy ustricovej 250 g hlivy ustricovej 100 g […]

viac info